Connect with us

Hír

Landry: Oda-vissza verjük majd a Patriotsot

 

A holtszezon mindig a fogadkozásokról és a merész kijelentésekről szól, ilyenkor minden csapat verhető, illetve mindenki esélyes a Super Bowlra, legalábbis az adott csapat játékosai szerint. Jarvis Landry is hasonlóan gondolkodik, szerinte a Dolphins oda-vissza veri majd a Patriotsot, habár erre 2000 óta nem volt példa.

 

“Ha versenyző típus vagy, akkor így kell érezned és nem félek kimondani. Ideje a változásnak. Minden tiszteletem a Patriotsé és rendkívül tisztelem Tom Bradyt is, viszont már nem ők a nagy testvéreink.”

 

 

Mióta Brady a New England irányítója, a Pats úgy uralja az AFC Eastet, mint senki más egy adott divíziót az NFL történetében.

 

“A New England megnyerte a divíziót 16-ból 14-szer, vagy valami hasonló. Nevetséges. Ez egy probléma és nem engedhetjük meg még egyszer. Én azt láttam, hogy meccs közben a túloldali játékosokra koncentrálunk ahelyett, hogy magunkkal foglalkoznánk. Én pedig részese szeretnék lenni a változásnak. Úgy szeretnék belevágni egy New England elleni meccsbe, hogy győzelmet várunk.” 

 

Aztán persze ne lepődjünk meg, ha ősszel egy Pats-Dolphins meccs előtt visszahalljuk ezeket a szavakat a médiában.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!