Connect with us

Minden ami NFL

Akiknek elég kemény – A négy legnehezebb sorsolás

Éjjel kijöttek a pontos NFL menetrendek, ami nem csak azt jelenti, hogy a szerencsésebbek vehetik meg a jegyüket az éppen aktuális meccsekre, de azt is, hogy megtudhatjuk, hogy mely csapatoknak nem lesz sétagalopp az év. Azt ugyan eddig is tudtuk, hogy ki kivel fog játszani, de egyáltalán nem mindegy, hogy a három legnehezebb ellenfeleddel három egymást követő héten játszol, amiből kettő idegenben van vagy szépen elosztva az év folyamán. Következzen a négy legnehezebb sorsolás.

 

4. Chicago Bears

A Macik sorsolása nem azért nehéz, mert egész évben egyenletesen szörnyű lenne, hanem azért, mert a legnehezebb formában kezdik az évet, ami kihathat az egész szezonjukra. Az első fordulóban rögtön szembejön az aktuális NFC bajnok, hogy aztán a folyamatosan javuló Tampa ellen lépjenek pályára idegenben. A harmadik héten a Steelers lesz az ellenfél és barátságos négy meccses lezárásként a Lambeau Fieldre utazhatnak.

 

 

3. New England Patriots

 

Az első fele a szezonnak nem mondható nehéznek, ráadásul a bye week is a legjobbkor jön a szezon felénél. Utána viszont zordra fordulnak a dolgok. Rögtön utaznak a Mile High stadionba a Broncoshoz, majd Mexico Cityben ütköznek a Raiders ellen. Egy mérkőzésre hazatérnek egy csoportmeccsre a tavalyi rájátszás résztvevő Miami ellen, hogy aztán három idegenbeli találkozón vegyenek részt, melyek közül az utolsó, az AFC döntő visszavágója a Steelers ellen.

 

2. Denver Broncos

 

A Denver Broncos szezonja ugyan nem indul rosszul, mert az első hat héten csak egyetlen egyszer játszik idegenben a gárda, mivel az ötödik héten bye weeken lesznek, de ez a barátságos kezdés nagyon megbosszulja magát. Ugyanis ebből az következik, hogy az utolsó 11 fordulóból hetet is otthonától távol kénytelen tölteni a csapat, méghozzá szünet nélkül. A korai bye soha nem jön jól, ugyanis épp hogy bemelegedne a csapat, már pihenő is van, de az idény végére a sok idegenbeli meccs extra ráadás. Ha ez nem lenne elég akkor a 7-10 hét között egy Chargers, Chiefs, Eagles túra vár rájuk, hogy aztán a bajnokot fogadják otthon.

 

 

1. Atlanta Falcons

 

Aki megnyeri a csoportját, az soha nem készülhet könnyű mérkőzésekre és ez most a Falconst is utoléri. Az éve eleje még nem kezdődik rosszul, de a hetedik és a tizenegyedik hét között rendesen meg fognak izzadni. Először ugyanis megrendezik a Super Bowl visszavágóját Bostonban, majd Seattle-be utazhatnak szerencsét próbálni. Itt ugyan jön egy Jets elleni pihenő, hogy ráforduljanak a Panthers, Cowboys duóra. Ebből az öt mérkőzésből pedig négy idegenben lesz.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!