Connect with us

Draft

LIVE Draft Podcast és kibeszélő

 

Ahogy tavaly is, úgy idén is élő draft podcasttel jelentkezünk, ráadásul emelünk a téten, egyrészt fél órával meghosszabbítottuk a felvezetőt, így már éjjel fél egytől hallgathattok minket, ahogy beharangozzuk a 2017-es NFL Draftot. Másrészt pedig sztárvendégnek meghívtuk Czirók Marcit, a Cowbells és a magyar válogatott irányítóját, így négyen (Marci mellett balentin, chester és jómagam) fogjuk végigülni a körülbelül 5 és fél órás adást.

 

 

A kibeszélő viszont már most indul, nyugodtan lehet feltenni kérdéseket, amiket akár adásban, akár itt kommentben megválaszolunk majd, illetve a véleményeiteket is várjuk mindennel kapcsolatban.

 

Operatíven úgy fog kinézni a dolog, hogy Mixlr-en lesz az adás (EZEN A LINKEN), a feedet pedig beágyazzuk ide a szöveg alá. Tavalyi tapasztalatok alapján ez csúszik majd 15-20 másodpercet, így azt javasoljuk, hogy nyissátok meg a Mixlr linket majd, ahol csúszás nélkül hallgathatjátok az adást, a kommenteket viszont itt az oldalon fogjuk majd csak olvasni, így ha szeretnétek, hogy lássuk azokat és reagáljunk is rájuk, akkor mindenképp majd a kommentmezőbe írjatok.

 

Mi is a SportTv közvetítését fogjuk nézni, pontosabban az fog menni nekünk is a háttérben és mikor Roger Goodell a pódiumra lép, akkor mi elhallgatunk, a tévét felhangosítjuk, majd ha megvan a választás, visszavesszük a szót. Így azt tudjuk tanácsolni, hogy némítsátok le ti is a tévét és hallgassatok minket!

 

A tegnapi adás letölthető az alábbi linken.  Vagy visszahallgatható a mixlr oldalunkon is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!