Connect with us

Hír

Marshawn Lynch beadta a papírokat, irány a Raiders!

Bombaként robbant a hír hetekkel ezelőtt, hogy Marshawn Lynch egy évvel a visszavonulása után most újra a pályán lenne, és hazatérne szülővárosa csapatába, az Oakland Raidersbe. Mivel a csapat Las Vegasba költözik hamarosan, most van erre utoljára lehetősége, ennek sürgetéseként pedig be is adta a visszatérését kérő papírokat.

 

 

Mint ismert, ha Lynch visszatér, akkor a régi szerződése fog újra aktiválódni, azaz a Seattle Seahawks játékosa lesz, 9 millió dollárt elvéve a 2017-es salary capből. Ennyi pénz nem áll a Seahawks rendelkezésére, szóval 100%, hogy nem tartják meg, és Lynch sem oda akar visszatérni, hanem Oaklandbe. Renningan már írt arról egy cikket, hogy ez milyen kompenzációba fájna a Raidersnek, akikhez ez a 9 millió még úgy is beférhet, hogy 3 top játékosának lassan új szerződést kell adni.

 

A napokban az a hír terjeng az NFL berkein belül, hogy Bill Belichick is szívesen látná az egykor kiváló running backet a soraiban, ha esetleg nem sikerülne az oaklandi egyezkedés. Lynch visszatérésével pedig könnyen lehet, hogy két legendát is elcserélnek az offseason során, hiszen Richard Shermant is árulja a csapat – könnyen lehet, hogy újra csapattársak lesznek, akár Oaklandben, akár Foxboroban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!