Connect with us

Hír

McCaffrey köszöni, nem megy privát vizitekre

Ahogy jön a draft, úgy jönnek a hírek, hogy egyik csapat ezt, a másik csapat azt a prospectet hívta el privát vizitre (egy csapat max. 30 játékost hívhat). Általában a játékosok elmennek ezekre a vizitekre, mert sokat javíthatnak vele a megítélésükön egy-egy csapatnál (ezáltal magasabban húzhatják ki őket a drafton). Azonban nem mindenkinek éri meg a dolog, legalábbis Christion McCaffrey így van vele.

 

 

Amikor egy játékosnak nagyjából megvan a helye, mint például McCaffreynek az első kör közepe környékén (ideális esetben), akkor megteheti, hogy nem megy el vizitekre. Ott ugyanis nem csak interjúzni kell, de gyakorlatokat végezni, amik sérülésveszélyesek. Például az 1/1 favorit Myles Garrettnek értelmetlen elmennie New Englandbe vizitre, mert nulla az esély arra, hogy a Patriotsig csússzon a drafton.

 

McCaffreynek hihetetlen mennyiségű labdaérintése volt az egyetemen, a tavalyi szezon során kénytelen volt kiülni meccseket kisebb-nagyobb sérüléseknek köszönhetően. Erre hivatkozva kihagyta a csapata 2016-os bowl mérkőzését a North Carolina ellen, így valahol érthető, hogy nem akar plusz terhet. Viszont ez a döntőse elég negatív fényt vetett rá és sok csapatot az is eltántoríthat, hogy a játékos nem volt hajlandó előttük gyakorlatozni. Nem kizárt, hogy a túlzott biztonság komoly pozíció, és ezzel együtt pénzveszteséggel jár neki.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!