Connect with us

Hír

Minden irányító érdekli a Brownst

Legalábbis a pletykák szerint. Hisz bár elég jól teljesített a Browns az első napon (3 db. első körös pick), irányítójuk még mindig nincs. Viszont szeretnének, ezt maga a csapat GM-e is megerősítette,  hajnalban rögtön be is dobták Kirk Cousins nevét. Azóta ezt mindenki cáfolta, de a pletykák nem álltak le: állítólag most Jimmy Garoppolo (Adam Schefter szerint) és AJ McCarron után érdeklődnek nagy erőkkel.

 

 

A Patriots elvileg már nemet mondott, a Bengals pedig túl nagy árat kér, de ha a csapat tényleg nem Kesslerrel és Osweilerrel tervez, akkor nincs mit húzni az időt, lépni kell. A Brownsnak ráadásul éppenséggel van egy extra első körös pickje a Texansnak hála, ha a Patriots nem is adná érte oda Garoppolót (mert megteheti, hogy nem adja), a Bengalsnak már nem sok oka lenne visszautasítani egy ilyen ajánlatot.

 

Az más kérdés, hogy a Browns játszhat arra, hogy mindkét fiatal szerződése lejár jövőre, így legrosszabb esetben az FA-n egy óriási szerződéssel megszerzik valamelyiket. Akárhogy is, ha most a második körben nem szerez a csapat egy irányítót, akkor szeptemberig biztos, hogy bedobják majd még párszor Garoppolóék nevét.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!