Connect with us

Hír

Mintha mindenki ugyanazt a draft-listát használná

Közeledik a draft, a csapatok rangsorolják a nekik szimpatikus játékosokat, aztán reménykednek, hogy ki tudják majd húzni őket. De nem tudják, legalábbis a Ravens helyettes GM-je, Eric DeCosta szerint:

 

Olyan, mintha mindenki ugyanazt a rangsort használná. Nincs sok meglepetés játékos, nincsenek steal húzások. Pedig a GM-ek nem osztják meg egymással az információikat, miért tennék. Mégis, az utóbbi években minden játékost, akiket mi a legjobbaknak gondoltunk, hamar ki lettek választva. Régen azért más volt a világ.

 

 

Öt csapat van a ligában, akik nem használják a két fő scouting szolgáltatót (A BLESTO-t és a Nationalt): a Ravens, Colts, Redskins, Raiders és a Patriots. Elvileg tehát az ő draft boardjuknak másmilyennek kellene lennie, még sem az. A Ravens például 2010-ben és 2012-ben is kitrade-elt az első körből, mert az első körösnek értékelt játékosaik közül senki sem maradt már bent. 2015-ben is csak azért nem trade-eltek, mert Breshad Perriman, az egyetlen top15-ös játékosuk még elérhető volt a 26. helyen.

 

Ebben egyébként semmi meglepő nincs. Már a ProFootballFocus is foglalkozik az egyetemi játékosokkal, a mai online világban millió önjelölt és profi szakértő  és szakértői szolgáltatás létezik, az információk csak úgy áradnak, mindenki tud mindent, így pedig nincsenek nagy meglepetések.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!