Connect with us

Hír

Ozzie Newsome akcióban

 

A Baltimore Ravens elég csehül áll a fizetési keretével, ezért minden lépésüket alaposan át kell gondolni. Sok kezdőjátékos távozott, ugyanakkor 4 lehetőségük is van a legjobb 78 játékosból választani maguknak az idei drafton. Ozzie Newsome azonban még nem fejezte be az építkezést.

 

 

A Ravens FA-tevékenységéről itt írtunk bővebben, így csak összefoglalnám röviden a történteket. A támadó és védőfalból is távozott két kezdőjátékos, ráadásul több kezdőjátékost sem tartottak meg. Mondhatjuk, hogy egy rebuild van a csapatnál, amire a salary cap miatt van szükség, ezért gyűjtik olyan szorgosan a draftcetliket, azonban Newsome arról számolt be, hogy szeretne veterán játékosokat is a csapatba hozni. A kérdés pusztán annyi, hogy miből?

 

Nick Mangold már járt a csapatnál viziten, Zuttah elcserélése miatt egy ilyen jó center sokat érhet a Ravensnek, és a kinti hírek szerint ő lehet az egyik ilyen játékos, Ám nem csak így akar rutint hozni a csapathoz, ugyanis újraigazolták Michael Campanarot, aki a szegényes WR állományt hivatott kicsit enyhíteni, 2 millió dollárért írt alá. Valamint az idén kivágott Ladarius Webb újbóli leigazolását is tervezik, sokkal olcsóbban, mint mielőtt kivágták. Mivel még mindig nincs csapata, és hosszú évekig volt a Ravens játékosa, simán összejöhet az üzlet. Jelenleg cirka 6,5 millió dollárból gazdálkodik a Ravens, szóval okosan kell kialkudniuk ezeket az összegeket.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!