Connect with us

Hír

Pagano megkapja a bizalmat

Ahogy azt már sokszor hangoztattuk, új szelek fújnak az Indianapolis Colts vezetőségében, hiszen Ryan Grigsont felmentették a GM szolgálatai alól, és Chris Ballardot nevezték ki a helyére. Gyakran láthatunk arra példát, hogy az új general manager a saját emberét hozza főedzőnek, de Ballard meghagyta Chuck Paganot a csapat élén, aki ezzel egy utolsó szalmaszálba kapaszkodhat.

 

 

Ballard feladata nem volt egyszerű, ahogy az az FA-értékelőnkből is látszott. Rengeteg szerződést kellett helyre tenni, ráadásul egy szinte teljesen új védelem alapjait kellett leraknia, mikor mindenki rájátszás részvételt vár el a csapattól. Hogy ne kelljen minden elölről kezdenie, további bizalmat szavazott Chuck Pagano főedzőnek, aki már lassan két éve kötélen táncol a Colts szezonjai végén. Ballard egy rádióadásban nyilatkozott a kialakult szituációról.

 

„Chuck nagyon sok meccset nyert a Colts számára amióta itt van. Az utóbbi két szezon nem sikerült valami fényesre, hiszen egyaránt 8-8-as mérleggel zártak, de nagyon hamar elfelejtették, hogy előtte háromszor is pozitív mérlegű szezont produkált a csapattal, amivel rendre a rájátszásban találta magát. Sőt, egyszer az AFC főcsoport döntője is összejött nekik, megmutatva, hogy érti a dolgát. Én egy hasonló menetelés része akarok lenni, ezért eszem ágában sincs lemondani arról az edzőről, aki ezt lehetővé tette korábban.”

 

A két 8-8-as szezon sok szurkolónál kicsapta a biztosítékot, de Pagano megtarthatta állását. Viszont ha szűkös határidőn belül nem sikerül előrelépni, akkor aligha fogja tudni megkapni az újabb esélyt a bizonyításra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!