Connect with us

Hír

Pryor: 1500 yardom kellett volna, hogy legyen

“Nem mutogatok senkire, de 1500 yardos szezont kellett volna hoznom” – mondta Terrelle Pryor, a Brownsból a Redkinsbe igazolt elkapó. Azért sokat nem problémázik, hisz csak a 2015-ös szezonban kezdett el elkapóként játszani, mert irányítónak középszerű volt. Ez annál jobb döntésnek bizonyult, mivel tavaly már 77 elkapásból hozott 1007 yardot, és mindezt úgy, hogy Griffin III, Kessler, McCown, Hogan, és Whitehurst dobált neki.

 

A Redskins meglátta benne a lehetőséget, kap is tőlük egy évre hatmilliót. Valószínűleg a belét is ki fogja futni, mivel 28 éves lesz jövőre, az utolsó esély, hogy sokéves szerződést kaphasson valahol. Viszont ebben segíteni fogja, hogy elképesztően atletikus (ugyanakkora, mint Megatron volt, és csak 6 századdal futott lassabb 40-et), illetve a washingtoni lehetőségek.

 

 

Pryor könnyedén elit szezont futhat jövőre. Cousins a ‘You Like That?’ óta szárnyal, a Jackson-Garcon-Crowder hármasból 9.9-8.9-8.6 kiigazított yardokat tudott kihozni, és ebből a három emberből Jackson és Garcon már megpattant, üresen hagyva 214 passzcélpontot. Eközben Pryorra a leghatékonyabban Kessler dobált, 8.2 AY/A mértékben (Griffintől 5.2, McCowntól 4.1), de még ez is borzasztó alacsony szám.

 

A felszabadult passzcélpontokból nyilván juthat a tavalyi első körös Doctsonnak, Crowdernek és Reednek is, de utóbbi amúgy sem terhelhető sokkal jobban, négy éve alatt nem volt még teljes szezonja a sérülések miatt. Doctsonnak pedig tavaly két meccsen hat célpontja volt összesen, mivel rookie-ként tönkre vágta magát. Ennél tökéletesebb alkalom nem lesz Pryornek, hogy élete szezonját mutathassa be, könnyen első számú is lehet belőle.

 

AY/A: adjusted yard per attempts, az egyik legstabilabb mutató a QB-k teljesítményére. Számítása: (Yardok+20*TD-45*INT)/kísérlet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!