Connect with us

Hír

Rodgers: Brady a példaképem, úgy akarok vigyázni a testemre, mint ő

Aaron Rodgers hat évvel fiatalabb, mint Tom Brady, de elnézve utóbbi sikerességét, hogy még a 40-hez közel is milyen elit teljesítményre képes, mennyire jól bírja fizikálisan, nem kizárt, hogy közel egy időben hagyják abba. Persze Rodgers ezt nem így szeretné, Tom Brady pedig egy igazi követendő példa, ha a strapabírásról van szó, így ARod is róla vesz példát.

 

Amikor olyan szinten sikeres vagy, mint én, akkor meg kell találnod a módját, hogy ezt folyamatosan fenntartsd, hogyan és mit változtass ennek érdekében. Számomra a kihívás azzal kezdődik, hogy hogyan maradjak a legjobb formámban az idő múlásával” – mondta Rodgers Evan Daniels podcastjében . “Tom Brady nagy rajongója vagyok, ő minden idők egyik, ha nem a legnagyszerűbb irányítója. Mindez 39 évesen is. Az, ahogy vigyáz a testére egy nagyszerű példa minden irányítónak.

 

 

A kétszeres MVP és Super Bowl MVP Rodgers annak érdekében, hogy 40 évesen is elit szinten játsszon, alaposan tanulmányozta azt, hogy mit és hogyan csinál Brady az offseason alatt, és azt tervezi, hogy ő is pont ugyanazt teszi.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!