Connect with us

Hír

Sheldon Richardson továbbra is eladó

A New York Jetsnél új időszámítás veheti kezdetét, megannyi jól kereső játékost vágtak ki, akkor is, ha a teljesítményével nem volt gond. Sheldon Richardson nem volt köztük, őt ugyanis inkább cserealapnak szánnák.

 

 

Leonard Williams 2015-ös draftolásával az egyik legerősebb védőfala születhetett meg New Yorkban, az viszont sejthető volt, hogy három ilyen klasszist nem fognak tudni egyszerre a pályán tartani úgy, hogy valaki ezt ne ússza meg visszaesés nélkül. A pick vesztese Richardson lett, aki kénytelen volt OLB poszton játszani, ami azért nem az ő testfelépítésére találtak ki. Továbbá az sem könnyíti meg a helyzetét, hogy zsinórban két szezonban is eltiltást kapott, ráadásul magatartásbeli gondok is adódnak nála csapaton belül.

 

A hírek szerint továbbra is hajlanak az elcserélésére, ahogy a szezon vége óta folyamatosan, és remélik, hogy akár a drafton sikerül találniuk partnert. Mivel lehívták az 5. éves opcióját, 8 millió dollárba kerülne 2017-ben új csapatának, ami a képességeihez mérve reális lehet, főleg ha jól használják ki adottságait. A Jetsnél egy maximum 4. körös pickben reménykednek, a realitás azonban inkább egy 5-6. körös draftcetli lesz. Úgy gondolják, inkább idén válnának meg tőle mint jövőre, hogy csak 2019-ben kapjanak érte kompenzációs picket (már ha).

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!