Connect with us

Hír

Sprintert igazolt a Seahawks

 

A Seahawks csapata olyan játékost igazolt le, aki soha életében nem focizott az egyetemen, legutóbb a gimiben volt labda a kezében. Cyril Grayson írt alá a csapathoz, aki az LSU egyetemen atletizált és állítólag elkapót fog játszani a csapatnál.

 

Grayson úgy döntött felhagy az atlétikával és kipróbálja magát az NFL-ben, így megmutatta tudását az LSU Pro Dayén és elég jó számokat produkált: 4,33 másodperces 40 yard, 127 inches távolugrás, 34,5 inches súlypontemelkedés.

 

 

“Tudom, hogy elég sok kérdés merült fel, mikor idejöttem, hiszen 2011 óta nem fociztam. Szóval miért is vagyok itt? Mindig is ez volt a szenvedélyem és mindig is az volt a terv, hogy focizzak, de az ösztöndíjam és egyéb megfelelési indokok miatt nem tudtam játszani. Egyedül edzettem és tartottam magam formában, hogy készen álljak egy ilyen lehetőségre. A mai nap remek volt, elég jó számokat tudtam felmutatni. Nem panaszkodhatom.” – mondta Grayson.

 

Sok NFL csapat igazolt már kosárlabdázókat, birkózókat vagy atlétákat, de elég kevesen váltak be a profi ligában. A 175 centis és 81 kilós Grayson elég kicsinek számít az NFL-ben, ráadásul a legjobb száma a 400 méteres síkfutás volt, a profik közt viszont főleg a rövidtávfutók indulhatnak jobb eséllyel. Nem valószínű, hogy bekerül majd a végleges keretbe, de most van elég hely a rosteren, hogy kipróbálja a Hawks.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!