Connect with us

Hír

Számos irányító kutat csapat után

Az NFL irányító nem egyszerű szakma, hiszen belőle csak egy van a pályán, aki ha nem történik valami égszakadás-földindulás, akkor végig játssza a szezont. Ennek tükrében csak 32 hely kiadó az egész ligában, és hiába a nagy QB-keringő 2017-ben, sokaknak még mindig nincs csapata, hogy legalább valakinek a cseréje legyen.

 

 

Nemrég Case Keenum abban a szerencsés helyzetben volt, hogy a Vikings leszerződtette, mert Teddy Bridgewater rehabilitációja látszólag a vártnál lassabban halad. Több olyan játékos, aki tavaly még kezdett már nincs ebben a szerencsés helyzetben, és jelenleg szabadügynök. Közülük talán egyedül Colin Kaepernick nem unatkozik, hiszen számos jótékonysági megmozdulást tartott a szezon vége óta, de Jay Cutler is élvezi a folyamatos nyaralást kedvesével. Jelenleg egyikük sem kapott még szerződést még csak backup irányítónak se, de hosszú még az offseason.

 

De nem csak ők vannak még klub nélkül, hanem például a Brownstól elküldött Robert Griffin III, aki egyszerűen nem tud egészséges maradni, és ha a QB gondokkal küszködő Browns sem tart rá igényt, akkor ott nagy lehet a baj. Hasonlóan leáldozóban van Ryan Fitzpatrick és Blaine Gabbert csillaga is, igaz, előbbinek legalább egy értékelhető éve volt, amivel még utoljára megszedhette magát.

 

 

Vannak azonban olyan elérhető irányítók is, akik világéletükben cserék voltak, és vélhetően ezen nem fog változtatni a jövő. Shaun Hill, Matt McGloin, Dan Orlovsky, Bruce Gradowski vagy Ryan Nassib a fentiekhez hasonlóan várja a hívásokat. Ahogy már írtam, az offseason még hosszú, és sok sérülést tartogathat magában, amikor a cikkben lévő úriemberek közül fognak ideiglenes megoldást látni a csapatok.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!