Connect with us

Hír

Tannehill jól érzi magát

A Dolphins quarterback Ryan Tannehill már-már életjeleket mutatott magáról Adam Gase rendszere alatt, amikor jött egy MCL/ACL szakadás, ami véget vetett a szezonjának nem sokkal a rájátszás előtt. Most azonban elsősorban a gyógyulásra koncentrál:

 

Jól érzem magam. Rengeteg időt töltöttem azzal, hogy játékra kész és egészséges legyek. Erre volt az egész offseason. Igazán keményen dolgoztam az utóbbi hetekben, dobáltam is a labdát a srácoknak, edzettem, egyszóval készültem a szezonra“.

 

 

Tannehillt nem kellett műteni, vagy legalábbis ő nem akart műtétet, így most saját erőből próbál regenerálódni. A szezon során minden esetre kénytelen lesz térdvédőben játszani. A csapat és saját szempontjából ez nem veti vissza a teljesítményét, mert bár a 19/12-es TD/INT arány nem valami erős, de a 67,1 százalékos pontosság, 7,7 yard/passz arány és a 93,5-ös passer rating karrierje legjobbja, így van miért bizakodni. Főleg, hogy képes volt már ő 27/12-es TD/INT arányra is, tehát lehet ő még a tavalyinál is jobb.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások