Connect with us

Hír

Von Miller: Shane Ray át tudja venni Ware helyét

 

A Broncos védelme néhány éve az egyik legjobb a ligában, az ellenfelek rettegnek a cornerbackektől és a passzsiettetőktől is. Von Miller túloldaláról viszont visszavonult DeMarcus Ware, a helyét pedig a korábbi első körös (2015, 1/23) játékos, Shane Ray veheti majd át. Miller szerint pedig Ray be tudja tölteni a Ware után maradt űrt, még ha hiányozni is fog Ware érettsége, mentor hozzáállása és munkamorálja.

 

 

“Az, hogy Shane az első naptól kezdő lesz szerintem egyértelműen jót fog tenni neki. Kulcsszituációkban fog pályára lépni és ő lesz a középpontban. Shane pedig készen áll. Már hosszú ideje készen áll.”

 

Azt már első két évében is láthattuk a limitált szerepkörében, hogy készen állhat többre. Újoncként négy, másodévesként nyolc sackje volt, miközben tavaly csak a védősnapek 58%-át töltötte a pályán, legfőképp akkor, mikor Ware hátsérüléssel bajlódott. Hogyha a produktivitása megmarad ezen a szinten, miközben többet játszik, akkor a Broncos semmiféle visszaesést nem fog tapasztalni a korábbi évekhez képest. Az mondjuk kérdés, hogy Vance Joseph érkezése a főedzői posztra és a 4-3-ra való feltételezhető átállás mennyire fogja átalakítani a dolgokat.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!