Connect with us

Hír

Watt nem viszi túlzásba a holtszezonban

JJ Watt kénytelen volt kihagyni a tavalyi szezon nagy részét. A Texans védelme ugyanakkor nem érezte meg a liga legjobb védőjének a hiányát, bár az FA piacon jócskán gyengült az egység, kell oda nagyon egy top formában lévő Watt. A munkamoráljáról híres védő azonban nem fog most megfeszülni:

 

Megtanultam, hogy le vigyem túlzásba az edzéseket a holtszezon során. Megbeszéljük a dolgokat az edzőkkel és a trénerekkel, és vélhetőleg kidolgozunk pár tervet, hogy csökkentsük bizonyos gyakorlatok számát. Okosan kell csinálni.”

 

 

Nagy igazság van abban, amit Watt mond. A tavalyi sérülését is arra fogták, hogy túlzásba vitte az edzéseket, túlságosan megerőltette a testét, ami így nem bírta a gyűrődést. Ráadásul sérült háttal is játszott, ami még inkább rossz hatással volt az egészségére. Hosszú távon mindenképp érdemes egy optimális programot kidolgozni, ami fokozatosan hozza csúcsformába a védőt, miközben nem feszíti túl a testének korlátait.

 

Watt 2011-ben került a ligába, azóta pörög a maximumom. Öt egészséges szezonja alatt négyszer lett Pro Bowler, ugyanennyiszer első csapatos All-Pro, háromszor választották az év védőjének. Egy meccset sem hagyott ki a tavalyi sérülése előtt, öt szezon alatt 74,5 (!!) sacket jegyzett, miközben kétszer is átlépte a 20 sackes határt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!