Connect with us

Hír

A Browns meglepte az egyik ohiói középiskolát

Jason McCourty csak nemrég írt alá a Brownshoz, de máris bevágódott a szurkolóknál. Joe Thomas, Hue Jackson és Sashi Browns kíséretében meglátogattak egy ohiói középiskolát, és 25 ezer dolláros adománnyal a zsebükben.

 

 

A HELMETS nevű kezdeményezést több szervezet, köztük a Cleveland Browns is támogatja, ami keretein belül az oda regisztráló iskolai csapatok anyagi támogatást kaphatnak a diákok biztonságosabb sportolási lehetőségének biztosítására. Így jutott a fenti összegű adományhoz a Maysville High School is, Hue Jackson pedig az átadási ünnepségen nem győzte hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a fiatal korúak épségére vigyázni.

 

A Cleveland Browns minden alkalmazottja számára fontos az, hogy a fiatalok a lehető legjobb, és ami még fontosabb, legbiztonságosabb körülmények között sportolhassanak Ohióban, legyen szó a felszerelésről vagy az oktatásról. Dee és Jimmy Haslam a szívügyén viseli ezen gyerekek sorsát, így örömmel adom át a nevükben a Browns ajándékát az iskolának.

 

A Browns eddig nagyjából 175 ezer dollárnyi összeggel támogatta a programban résztvevő iskolákat, valamint több mint 500 sisakkal is hozzájárult a gyerekek biztonsága érdekében.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!