Connect with us

Hír

A Cowboys szeretett volna felcserélni Charles Harrisért

A Cowboysnál nagy örömmel közölték, hogy a 28. választási joggal is sikerült egy első körbe várt pass rushert szerezniük, méghozzá a Michiganről érkező Taco Charltont (balentin kolléga már kevésbé boldog a döntés miatt). A hírek szerint azonban még boldogabbak lettek volna, ha Charles Harrist sikerül kiválasztaniuk, akiért fel is mentek volna.

 

 

A csere partnerének pedig a Baltimore Ravenst nézték ki, akik a 16. pick birtokosai voltak, de a tárgyalások megfeneklettek. A ravens első számú célpontja ugyanis Marlon Humphrey volt, akit fontosabbnak tartottak annál, mint hogy 12 pickkel hátrébb válasszanak, plusz ugye a kompenzációk. A Cowboys utána mással sem jutott dűlőre, Harrist pedig a Miami Dolphins választotta ki a 22. helyen.

 

Charean Williams, a Fort Worth Star-Telegram újságírója szerint azonban nem csak Harris volt a Cowboys kedvence, hanem Takkarist McKinley is, akit szintén elhappoltak az orruk elől, amikor az Atlanta Falcons felmozgott a 26. helyre a játékosért. Így jobbára csak Charlton és T.J. Watt volt elérhető edge rusher Jerry Jonesék számára, akik előbbi mellett döntöttek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!