Connect with us

Hír

A fittebb, könnyebb Noah Spence 15 sacket is szerezhet

Szokták mondani, hogy az újonc pass rushereknek nincs könnyű dolga. Bármennyire is hihetetlen, Joey Bosa tavalyi két számjegyű sack-száma a ritkaság kategóriába tartozik újoncként, és hiába kerül ki egy csomó tehetséges védő az aktuális draftról, ez a bravúr csak kevesüknek jön össze az első profi szezonjában. Noah Spence sem a kivételek közé tartozott, második szezonjára azonban nagy robbanást várnak tőle a Bucsnál.

 

 

Spence rotációs játékosként szerzett 5,5 sacket 2016-ban, ami kezdésnek egyáltalán nem rossz, csapattársa, és egyben mentora, Robert Ayers szerint azonban idén akár megháromszorozhatja a sackjei számát, és 15 felett zárhat. Ahogy egy másik vezér a védelemből, Gerald McCoy is azon a véleményen van, hogy hatalmas idény várható a másodéves Spence-től, és nem csak a levegőbe beszélnek, amikor ezt mondják. Spence ugyanis egy nagyon brutális edzésterv következtében 4,5 kilóval könnyebb a Combine-on mért tömegétől, ugyanakkor sokkal izmosabb lett mint tavaly ilyenkor. Erről mi is könnyen meggyőződhetünk majd, hiszen őt és a teljes csapatot is láthatjuk majd az augusztusban induló Hard Knocksban.

 

Spence nem azért csúszott a 2016-os Drafton a második körig mert a tehetsége alapján nem volt alkalmas arra, hogy az első napon válasszák ki, hanem mert elég problémás játékos volt az egyetemen. Spence ugyanis könnyen alkothatott volna egy iszonyat pass rusher párost Joey Bosával az Ohio State-en, azonban a sorozatos drogteszteken való megbukás miatt elküldték, és az Eastern Kentucky-ról került a profik közé. Spence csak annyit fűzött hozzá az egészhez, hogy ez már a múlté, és sokkal jobban érzi magát a bőrében, mint akkor.

 

Egyébként ez a második évére 15 sacket szerez egy pass rusher dolog nem lehetetlen küldetés. Két éve Khalil Mack egy négy sackes szezon után szerzett 15-öt, tavaly pedig Vick Beasley lett sack-király 15,5 zsákolással egy szintén négy sackes szezon után.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!