Connect with us

Hír

“A környezetemnek köszönhetem, hogy az vagyok, ami.”

Hiába kapta meg az EA-től is a GOAT jelzőt Tom Brady a legújabb Madden játék borítóján, nem gondol úgy magára, mint a valaha volt legnagyobbra és az ESPN-es Ian O’Connornak adott interjújában is igyekszik elutasítani mindent, ami a minden idők legjobbja címre utal.

 

 

„Nem értek egyet ezzel és el is mondom miért. Ismerem magam, mint játékos. A saját környezetem terméke vagyok ez határoz meg engem: az edzőim, az ellenfeleim és maga a korszak, amiben játszom. Hiszem, hogy sokan az én helyzetembe kerülhettek volna, és el tudták volna érni ugyanazt, amit én, ezért pedig szerencsésnek mondhatom magam.”

Valóban szerencsésnek mondhatja magát, hogy egy olyan stabil és jól strukturált franchise része lehet, mint amilyen a Belichick által irányított Patriots, hiszen folyamatosan olyan kerettel és edzői stábbal rendelkezik a csapat, amelynek köszönhetően minden évben az egyik, ha nem a legnagyobb esélyesként szállnak harcba a Vince Lombardi trófeáért.

Ettől függetlenül bármennyire is szeretné magát kimenteni a GOAT státusz alól, a számait látva elég nehéz lesz, hiszen ha csak a rájátszás statisztikáit nézzük, nehezen lehet elképzelni, hogy a közeljövőben bárki is a közelébe kerül akár az 5 gyűrűnek, akár a 4 SB MVP címnek vagy a 25 rájátszásban aratott győzelemnek.

39 évesen 18. szezonját tapossa, és még akár Peyton Manning alapszakaszbeli rekordjait is megdöntheti. 10358 yardra és 83 TD-re van Manningtől Brady, és ismerve milyen ambíciói vannak a folytatást illetően, simán elképzelhető, hogy hamarosan nem csak a rájátszás valaha volt legeredményesebb irányítója lesz, hanem az alapszakaszé is. Ha tudja tartani jelenlegi formáját és a sérülések is elkerülik, ez legkésőbb három éven belül meg is történhet, akkor pedig már ő maga sem fogja tudni lemosni magáról a GOAT címkét.

Na nem mintha annyira szégyellnivaló lenne ez a cím…

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!