Connect with us

Hír

A Lions jól áll futókból, de azért érdeklődik Blount iránt

A Lions futójátéka évek óta a legrosszabb a ligában, ennek ellenére nem érkezett futó a draftról. Ez annyira azért nem meglepő, mert amikor pályán van, Ameer Abdullah nem egy rossz opció, csak hát mindig sérült. Ráadásul ott van mellette Theo Riddick, Zach Zenner és Dwayne Washington, akár mind a négyen mérhetik az 53 fős rostert. Bob Quinn GM szerint ennél több nem is kell.

 

 

Ennek ellenére azért a csapat intenzíven érdeklődik más futók iránt. Köztük van Matt Asiata, aki 402 yardot és 6 TD-t futott tavaly a Vikingsban. Ez nem sok, de elnézve, hogy közel lionsi szintre süllyedt a Minnesota futójátéka, még ez is süvegelendő. Illetve természetesen nem maradhat el a szokásos Patriots szál sem: tavaly Stevan Ridley volt a szerencsés, most LeGarrette Blount lehet az.

 

A különbség persze jelentős, hisz míg Ridley egy 96 yardos, nulla TD-s szezon után érkezett a csapathoz, addig Blount egy impresszív 1161 yardos és 18 TD-s idény után. Egyelőre nem kapkodtak utána a csapatok, ha a Lions komolyan gondolja, akkor egy 2 millió dolláros ajánlattal vélhetően már csábítható lenne, Dwayne Washingtonért nem lenne kár érte.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!