Connect with us

Hír

A Lionsnak nem kell se Colin, se más

A Lions kezdő irányítója Matt Stafford, aki hamarosan a liga egyik, ha nem legjobban kereső irányítója lesz. Mögötte ott van a 2016-os hatodik körös Jake Rudock és a 2017-ben hetedik körös Brad Kaaya. A Lions nem tervezi, hogy szerződtet magának melléjük veterán irányítót.

 

Nem gondolom úgy, hogy Colin Kaepernick ne tudna jól játszani. A Ravens egyik edzőjeként Super Bowlt játszottam ellene, nem hiszem, hogy a képességei annyit romlottak volna, hogy ne tudna effektív lenni a ligába. Ettől függetlenül megvannak azok az embereink a posztra, akiket jelenleg szeretnénk magunknál tudni

 

– mondta Jim Caldwell, a csapat mestere.

 

 

A Lionsnél azért lehet akár kérdés a veterán csereirányító, mert Stafford tavaly a szezon végén megsérült. Nem súlyosan, de eléggé ahhoz, hogy a Lions az utolsó négy meccséből hármat könnyedén elveszítsen, hisz a sérült ujja miatt jelentősen csökkent a pontossága, ami a statisztikáin is meglátszott: 3 TD, 5 INT volt a mérlege ezeken a meccseken, a passer ratingje pedig 64, 71, 63 és 96 értékeket ért el.

 

Colin mellett az esetlegesen leigazolható veteránok névsora: Robert Griffin III, Christian Ponder, Shaun Hill, Luke McCown, Dan Orlovsky.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!