Connect with us

Hír

A Packers draftja áldozatokat kívánt

A Green Bay Packers a draft harmadik napján három running backet is kiválasztott, így borítékolható volt, hogy valamelyik draft előtt is rosteren levő futónak nem lesz maradása a csapatnál. Rögtön nem is egy, hanem két játékos került lapátra, Don Jackson és Christine Michael.

 

 

Michael márciusban írt alá a Packersszel egy egy évre szóló, 800 ezer dolláros szerződést, ami mindössze 25 ezer dollárnyi garantált összeget tartalmazott, így a játékos kivágása nem terheli meg túlságosan a Packers 2017-es fizetési plafonját.

A 26 éves játékos nagy hype-pal érkezett a ligába, atletikusságával mindenkit lenyűgözött, azonban a pályán ez nem látszott meg. 2013-ban választotta ki a Seattle a draft második körében, de azóta sehol sem tudott gyökeret verni. 2013 óta kétszer volt már a Seattle játékosa, a két seattle-i időszak között pedig Washingtont és Dallast is megjárta, majd tavaly szezon közben Wisconsinba került volna.

2016-ban a Seattle-nél 117 futásból 469 yardot szorgoskodott össze, majd kivágták, a Packersnél pedig 31 futásból mindössze 114 yardra futotta.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!