Connect with us

Hír

A profi playbook olyan, mint egy spanyol nyelvkönyv

A Houston Texans rengeteg mindent adott azért, hogy megszerezhesse az irányító Deshaun Watsont. A csapat a draft 12. helyére ment fel és adta oda cserébe a Cleveland Brownsnak a 2018-as első körös választási jogot és emlékezhetünk arra is, hogy az offseason elején csak azért adtak még egy jövő évi második körös picket szintén Brownsnak, hogy megszabadudljanak Brock Osweilertől. Utóbbi üzlet valószínűleg már Watson szerződését volt hivatott előkészíteni.

 

 

Watson kiváló egyetemi éveket tudhatott maga mögött, amit megkoronázott egy nemzeti bajnoki címmel a Clemsonnál, azonban ahogyan a legtöbb újoncnak, neki is meggyűlik a baja az első lépésekkel a profik világában.

„Teljesen más terminológiát használnak. Olyan, mintha spanyolul kezdenél el tanulni. Lapozol egyet és egy teljesen új dologgal kerülsz szembe.”  – nyilatkozta a fiatal irányító a Texans szombati minicampjében.

Watsonban megvan a lehetőség, hogy már az idei offseason során kiszorítja a kezdőből Tom Savage-et, de egyelőre elmondása szerint még csak a tanulási fázisban van és mindent megtesz, hogy minél több mindent sajátítson el a Texans támadósorából.

„Nagyszerű szeretnék lenni, de tisztában vagyok vele, hogy ez egy folyamat. Nem egyik napról a másikra történik. Hosszú éjszakázásokat és korán keléseket igényel, de ha beleteszem a szükséges munkát, akkor biztos vagyok benne, hogy a pályán kifizetődik majd mindez.”

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!