Connect with us

Hír

A Seahawksnál Kaepernick és RGIII leigazolásán gondolkodnak

A Seahawks nem áll valami jól csereirányítókkal, hiszen Trevone Boykint kétszer tartóztatták le a holtszezonban (ezt teszi az emberrel úgy tűnik a borzasztó támadófal), egyébként pedig Wilson mögött ez a veretes névsor található: Jake Heaps, Skyler Howard és Michael Birdsong. Nem csoda tehát, ha Pete Carrollék vizsgálják a munka nélküli QB-kat. A kiváló főedzőt arról kérdezték, hogy megfontolják-e Kaepernick vagy Robert Griffin III leigazolását.

 

 

“Mindenkit megfigyelünk. Komolyan. Figyelemmel követtük, mi folyik a piacon. Vannak fizetési sapka- és roster problémáink és hasonlók, amiket próbálunk minél jobban kezelni. De őszintén, igen, megfontoljuk ezeket a srácokat.”

 

Igazából mindkét játékos logikus döntés lehetne Wilson mögé, mint mobil irányítók, akik ki tudnak menekülni a nyomás elől. Egyik említett QB sem igazi system fit a legtöbb helyen, de Seattle-ben pont igen. Griffinről nem hallottunk sokat, mióta kivágta a browns, arról pedig épp tegnap írtunk hosszabban, hogy Kaepernick miért nem talált még magának csapatot.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!