Connect with us

Hír

Aki nem tudja, tanítja?

Tony Romo után újabb irányító jelenhet meg a televízió képernyőjén.

A szabadon igazolható Jay Cutler ugyanis erősen gondolkodik azon, hogy aktív pályafutását követően – aminek ha jobban belegondolunk, rövid időn belül akár vége is lehet – tv-s szakkommentátorként dolgozzon valamelyik csatornánál.

 

 

Az ESPN-es Jeff Dickerson szerint Cutler a múlt héten Los Angelesbe utazott meghallgatásra a FOX csatornához. Dickerson hozzátette, hogy a 49ers GM állása miatt a csatornát otthagyó John Lynch helyére kerülne Cutler.

Cutlert március 9-én vágta ki a Bears, azóta pedig nem kapott ajánlatot egy csapattól sem. Ügynöke, Bus Cook állítása szerint a játékos még mindig szívesen játszana és egyelőre nem gondolkodik a visszavonuláson, azonban a draftot követően még a maradék esélye is elszállt annak, hogy olyan csapathoz kerüljön, akik irányítógondokkal küzdenek.

A tv-s karrier új megvilágításba helyezheti Cutlert és akár egy eddig ismeretlen oldalát is megismerhetjük, hiszen a televíziós szereplések gyakran a legjobbat hozhatják elő az emberből. Az elemzők sokkal felszabadultabban és kötetlenebbül beszélnek a játékról, mint aktív játékosként. Aktív pályafutása alatt gyakran azt a benyomást keltette a pályán, hogy hiányzik belőle a sikerhez szükséges tűz, azonban a csapattársai imádták őt és ezt tagadták.

Cutler 11 szezonon keresztül játszott az NFL-ben, három évig Denverben játszott, majd Chicagoba cserélték, ahol a franchise történetének legtöbb passzolt yardja és passzolt touchdownja köthető a nevéhez.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!