Connect with us

Hír

Albert nem lesz kivágva, de új szerződést sem kap

Miután a Jaguars a második körben megszerezte Cam Robinsont, a bal oldali tackle kezdő posztjáért kialakulhat egyfajta házi verseny, ugyanis ezt a posztot eredetileg a tavasz során a Miami Dolphinstól csere útján megszerzett Branden Albertnek szánták, aki azonban a most zajló önkéntes edzéseket messziről kerüli.

 

 

Albert ugyanis új szerződést akar, mivel a jelenlegi kontraktusa nem tartalmaz garantált pénzösszeget és mivel az edzéseken sem vesz részt, nem tudja mivel meggyőzni a csapat vezetőit, hogy érdemes lehet neki új szerződést adni. Ezt a csapat GM-je, Dave Caldwell is megerősítette, nem terveznek új szerződést rakni Albert elé.

„Nálunk vannak a jogai és bízunk benne, hogy amikor kell, akkor már megjelenik. Ezek mind önkéntes edzések, szóval a komoly döntéseinket ezek nem fogják befolyásolni. Megvan a joga, hogy ne vegyen részt ezeken. Amíg a kötelező edzéseken formában van  és úgy végzi a dolgát a pályán, ahogyan kell, addig tárt karokkal várjuk.”

A Jaguarsban a bal oldali guard helyén is üresedés van, így mind Albertnek, mind Robinsonnak tudnának helyet találni a támadófalban. Ahhoz viszont, hogy ez a vezetőség fejében is megforduljon, lassan ideje lenne Albertnek is megjelennie csapata edzésein.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!