Connect with us

Hír

Barnidge kegyeiért versengenek

Azzal, hogy a Cleveland az első körben kihúzta az egyik legjobb tight end prospectet David Njoku személyében, a rutinos játékos létszámfelettivé vált és nem sokkal a draft után lapátra is került.

 

 

Az egyik legkomolyabb kérő a Buffalo Bills, akik ha igazán tight endet szerettek volna szerezni, akkor 1/10-en akár Njokut, akár a másik top prospectet, O.J. Howardot is kiválaszthatták volna, ők azonban inkább letrade-eltek és a cornerback Tra’Davious White mellett döntöttek.

Ha létrejönne Barnidge és a Bills között az egyezség, akkor Charles Clay-jel kellene harcolnia a kezdő posztért, vagyis nem kerülne rögtön kezdő szerepkörbe új csapatánál, plusz lenne egy harmadik kihívó is a harmadéves Nick O’Leary személyében.

Ugyanez a helyzet a Panthersszel is annyi különbséggel, hogy Greg Olsen mellett gyakorlatilag esélye sem lenne megszerezni a kezdő posztot, hiszen Olsen nem csak a liga egyik legjobb tight endje, de Cam Newton kedvenc és egyben legbiztosabb célpontja, így ott sem jutna neki több epizódszerepnél.

Ellentétben a Jacksonville Jaguarsszal, akik gyakorlatilag tight end nélkül maradtak azzal, hogy márciusban elcserélték a Dolphinsszal Julius Thomast. Barnidge 2015-ben Pro Bowler, akkor karrierje legjobb évét tudta a háta mögött (1043 yard, 9 TD), de tavaly sem vallott különösebben szégyent.

A Jaguarst azonban nem csak a tight enddel, hanem a safety Aaron Williamsszel is szóba hozták sőt, járt is a csapatnál a játékos. Tavaly nyaksérülése miatt a szezon javarészét kénytelen volt kihagyni, azonban idén már játékra kész és mivel a Bills kivágta még márciusban, így ő is oda igazolhat, ahova akar. Kérdés, megéri-e neki a padon ücsörögnie Barry Church mögött.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!