Connect with us

Hír

Benjamin: a legjobb formámat kell nyújtanom

Kelvin Benjamin kicsit pufin jelent meg az edzőtáborban. A Panthers elkapójánál ez visszatérő probléma, ami az egészségére és a teljesítményére is kihathat, így nyilván mindenki azt szeretné, hogy csúcsformában legyen. Maga Benjamin is így van vele, hisz három szezonjából egyet teljesen kihagyott, illetve harmadik évére még a teljesítménye is leromlott az újonc évéhez képest.

 

Életem formájában kell lennem. Vissza kell térnem és dominálni a pályát. A súlyprobléma miatt csalódott vagyok. Úgy gondolom, hogy amikor a csapatnál látták a dolgot egyből azt kérdezték, kész vagyok-e a játékra. De megbeszéltük a dolgot, elmondták mit kell tennem és meg is fogom csinálni. Magasra tettem a lécet magamnak, azt akarom hogy minden csapattársam tudja, hogy KB visszatért és hasítani fog.

 

 

 

Benjamin tavaly 16 meccsen  941 yardot és hét TD-t szerzett, ami statisztikailag nem olyan rossz, de a pályán mutatott játéka nem volt kielégítő. Mindössze egy 100 yardos meccse volt, háromszor is 25 yard és két elkapás alatt maradt, egyszer teljesen le is nullázták, nagyon el tudott tűnni a pályáról. A csapat ennek ellenére bízott benne, lehívták az 5. éves opcióját, viszont az csak sérülés esetén garantált, így Benjaminnal tényleg keményen meg kell dolgoznia, ha pénzt akar a jövőben.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások