Connect with us

Hír

Bennett vs Stephen A. – már nem számoljuk hányadik rész

Michael Bennett és az ESPN-es Stephen A. Smith verbális összecsapásainak egy újabb fejezete zajlott le a hét folyamán.

 

 

Bennett még kedden mondta, hogy a Seahawks lenne a tökéletes csapat a jelenleg csapat nélküli Colin Kaepernick számára. Smith erre a szerdai First Take című műsorban jól kiosztotta a defensive endet, Kaepernickkel együtt, kiemelve, hogy a nagy társadalmi élharcos még szavazni sem ment el, Bennett pedig jobban tenné, hogyha a civil jogi aktivistákra koncentrálna az irányító folyamatos tiltakozása helyett.

Bennettnek sem kellett több és a műsor ideje alatt folyamatosan twitteren üzengetett Smith-nek.

Gyenge vagy, mert ahelyett, hogy felhívtál volna és személyesen megbeszéltük volna az egészet, mint a férfiak, nekiálltál fröcsögni a tévében.

Nem járathatod le a tevékenységünk, amit a fekete közösségekért végzünk. Mi igenis dolgozunk a változásért, ahelyett, hogy csak bullshiteket mondunk és hagyjuk, hogy a dolgok a maguk medrében folyjanak tovább.

A First take azonban csütörtökön is jelentkezett, úgyhogy jött a folytatás. A műsorban elmondta, hogy ezt Bennett egyszerűen túlreagálta, ő semmi offenzívet nem mondott csak elmondta a defensive end álláspontját, majd a sajátját, úgyhogy emiatt nem is fog bocsánatot kérni senkitől.

A reakció ezúttal sem maradt el, a játékos egy hosszú üzenetben reagált a csütörtöki műsorban elhangzottakra.

„Szeretném ha az elhangzott szavaidnak lenne pozitív hozadéka. Egy dologban egyet értünk, a szavazás fontos és soha nem is mondtam ennek az ellenkezőjét. De könnyű a televízióban osztani az észt ahelyett, hogy valódi munkát végeznél. Könnyű megosztani az hazugsággal és felelemkeltéssel ahelyett, hogy azt emelnéd ki, hogy a sportolók mennyit dolgoznak a közösségért. Tudom, hogy válaszommal csak a te munkádat teszem könnyebbé azzal, hogy holnap ismét lesz valami, amiről beszélhetsz, de annyi ostobaságot terjesztesz, hogy nehéz csöndben maradni. Te azt mondod, mi nem tudunk semmit, de mi legalább kiállunk azon emberek mellett, akik az életüket szentelték annak, hogy bármiféle változást elérjenek. A saját területünkön igyekszünk tenni ennek megvalósulásáért, amíg te bohóckodsz. Azt mondod nem tudunk semmit, de te még annyit sem tudsz mint mi, akik leültünk beszélni Angela Davisszel, John Carlosszal és több közösségi aktivistával. Ezek azok az emberek, akiket tisztelünk és sokkal jobban törődünk az ügyükkel, mint azok, akiket azért fizetnek, hogy hangoskodjanak. Rengeteg időt töltöttem kisebbségi közösségekben, árvaházakban Haitin és fiatalkorúak börtönében az USA-ban közösségi kerteket építettünk, aminek köszönhetően a gyerekek úgy tudnak megfelelő táplálékhoz jutni, hogy egyébként egy bolt nincs a közelükben. Kérlek, legyél egy jobb ember annál, mint aki tettek nélkül beszél. Bátorítalak, hogy csatlakozz hozzám, személyesen és a csekkfüzeteddel,hogy tovább építhessük a közösségünket.”

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!