Connect with us

Hír

Big Ben büszke rá, hogy ő önszántából szólt az agyrázkódásáról

Úgy tűnik, nem múlik el nyár Patriots balhé nélkül. Tom Brady felesége, Gisele Bündchen ugyanis azt találta mondani, hogy a Bradynek többször is agyrázkódása volt tavaly, ő pedig nagyon aggódik miatta. Az NFL ennek az eltitkolása miatt nagyon morcos lehet, hisz hatalmas összegeket perelnek ki tőle korábbi játékosok. Roger Goodell eddig nem nyilatkozott az ügyről, viszont más megtette.

 

 

Az agyrázkódások ellen küzdő Dr. Bennet Omalu  szerint jól tette Gisele, hogy szólt, Drew Brees azt mondta, ő nem mondaná el a feleségének, nehogy aggódjon miatta, Calvin Johnson pedig nyíltan bevallotta, hogy ő is titkolt már el agyrázkódást az orvosok elől. A legfrissebb hozzászóló Big Ben, aki még mindig tudott újat mondani:

 

Büszke vagyok, hogy szóltam az orvosoknak az agyrázkódásomról. Korábban persze titkoltam el dolgokat az orvosok elől, minden játékos csinálta már, de amikor a agyadról van szó, az azért más dolog. Hisz nagyon sok testrészedet pótolhatod, de az agyadat nem. Családom van, hosszú távra tervezek velük. Örülök, hogy ezt a nagyszerű játékot játszhatom, de van élet a foci után is.

 

Big Ben  2015-ben, egy Seahawks elleni meccsen jelezte önként, hogy valami nincs rendben vele, gond volt a perifériás látásával. Ezért meccs közben lesétált a pályáról, bement az öltözőbe és kivizsgáltatta magát.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!