Connect with us

Hír

Big Ben és Myles Garrett máris egymásra talált

Myles Garrett még alig tapasztalta meg a profi foci körülményeit, de máris kapja az arcába a kritikákat és a zrikákat. Ezúttal nem mással akadt össze, mint a csoportrivális Pittsburgh Steelers irányítójával, Ben Roethlisbergerrel, de örömmel vette a kihívást.

 

 

Az egész történet úgy kezdődött, hogy Garrett az ESPN-nek nyilatkozva elmondta, alig várja, hogy sackelje Big Bent. Óriási játékosnak tartja, egy igazi bajnok, akit eddig csak a TV-ben látott, és megtisztelő lenne számára, ha egy ekkora legendát vihetne a földre. Természetesen Big Ben reakciója sem váratott sokáig.

 

„Miután hallottam ezt a kihívást, szépen odaabattyogtam Mike Puncey-hoz és a többi falemberhez, hogy elújságoljam nekik a legújabb fenyegetésemet. Sikerült elérnem, hogy az egymás elleni meccseinken jól picsán rúgják majd a srácot, szóval nem aggódom az épségem miatt.” – jegyezte meg viccesen Roethlisberger.

 

 

Garrett szinte repesett az örömtől, hogy Big Ben válaszolt a zrikára, ezért ő is visszaüzent neki és a támadófalának is:

 

„Látom eljutott az üzenet, örülök. Na meg annak is, hogy ennyire komolyan fognak majd venni, alig várom, hogy megduplázzanak, és átgyalogoljak rajtuk. Nem veszem komolynak az ilyen beszólásokat, ez a játék része, na meg mi mást mondhatna egy O-Lineman egy pass rushernek, minthogy azt, hogy beledöngöli a földbe? Mindenki nevet akar magának szerezni, és mindenki nyerni akar, ez az NFL rendje, és ezzel semmi baj nincs. Nem félnek szembenézni velünk, ahogy mi sem rezelünk be a csapatukat látva, jó kis összecsapásaink lesznek.” – zárta le a történetet Garrett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!