About the author

5 Comments

 1. 1

  Rpi

  45? Na jó, nem kell azért túlzásba esni. Senki sem szeretné, ha egy védő összetörné és úgy kellene visszavonulnia, vagy egy olyan szezon után, mint szegény Payton, aki ha nem nyer SB-t, avval zrikálnák, hogy csak égette magát. Szerintem tudni kell azt mondani, hogy “ennyi volt”.

 2. 2

  2bad

  Sztem ezt minden évben fogja update-elni.
  Sokat fog számítani az egészségi állapota- plusz a családjáé (lsd az anyukája betegsége) -, valamint a motiváció nem úgy megy el mint a fizikai állapot. Lehet egyszer üldögél a kertben egy szép nyári napon és nem lesz többé kedve 100%-ban a focira koncentrálni, azt’ bejelenti,h.köszi ennyi volt.

 3. 3

  Everlast77

  Giselle faktor :D Ez jó :)

 4. 4

  Wide open

  Azt gondolom mindigis kellőképp kritikus volt magával, erőnlétével és teljesítményével kapcsolatban. Ha most azt mondja bírja még 45 éve koráig akkor nyilván ezt azért meri felvállalni mert érez még magában elég motivációt, küzdeni akarást és fizikai erőt a folytatáshoz. Ezt a célkitűzést nyilván újra-újra kell értékelni az évek múlásával (család, esetleges sérülések, győzelmek-vereségek, stb.) de én azt gondolom, hogy nem földöntúli dolog azt mondani: 3 évig még simán kihúzhatja. Hogy azon túl tényleg képes e még teljesíteni azt majd meglássuk. Én a legjobbakat kívánom neki (bár azért a Chargers-t egyszer odaengedhetné már a SB-ba ;) )

 5. 5

  FitzMagic

  Minden évben update-eli is. Mindig azt mondja, hogy még kb 5 év. :D

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team