Connect with us

Hír

Brady 45 éves koráig játszana, legalábbis egyelőre

A Tom Brady karrierjének végéről és Jimmy Garoppolo esetleges hatalomátvételéről szóló hírek/pletykák még jó ideig nem fognak megszűnni, Brady viszont továbbra is állítja, még mindig sok van benne, sokáig játszana még az NFL-ben.

 

“Mindig is azt mondtam, hogy a 40-es éveim közepéig, ez pedig nagyjából a 45 éves kor körül van.”

 

 

Persze van egy faktor, amivel számolni kell, ez pedig Gisele.

 

“Ő is meghoz döntéseket a család számára, amikkel meg kell birkózzak. Remélhetőleg sose mondja majd, hogy figyelj, ennek így kell lennie… A feleségem és a gyerekek számára is nagy befektetés ez az idejükből és energiáikból. “

 

“A szerelmem a sport iránt sose fog megszűnni. 45 évesen sem. Egy ponton viszont mindenki tovább áll. Néhányan nem tehetik ezt meg a saját feltételeik szerint. Én viszont így szeretném. Megfelelő döntéseket kell hozzak azzal kapcsolatban, hogy ezt hogyan teszem meg, hogyan hozom magam a legjobb helyzetbe, hogy a hosszú távú céljaim elérjem.”

 

Ez egy elég fontos tényező, tehát Brady úgy szeretné abbahagyni, hogy ő maga mondja azt, nem pedig a csapat, vagy bárki más kényszeríti rá szinte. Képes lenne vajon más csapatban játszani? Vagy fogni a táblát a pálya szélén, miközben például Garoppolo irányít? Meglepne, de persze az is, ha a Patriots erre “kényszerítené”.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!