Connect with us

Hír

Brandon Marshall két éven belül visszavonulna

Brandon Marshall kissé meglepő módon a Giantshez írt alá, miután a szintén New York-i Jetsnél a cut sorsára jutott. Egy 2 éves, $12 milliós szerződésre firkantotta rá a nevét, és ez az időtartam egy másik döntésben is segített a játékosnak. Marshall ugyanis egy rádióadásban elmondta, hogy még két évig játszana, aztán visszavonulna.

 

 

„Múlt héten hosszú mérlegelés után eldöntöttem: még két év, aztán ennyi. Két év alatt szerzek egy Super Bowlt, elszórakozgatok kicsit a pályán, aztán visszavonulok, és megváltoztatom a világot az egészségügyben.” – mondta.

 

A korábbi 6-szoros Pro Bowler elkapó utolsó kijelentése nem meglepő, hiszen Borderline személyiségzavarban szenved, ami egy érzelmekre és hangulatra kiható mentális betegség. A játékos minden erőt megmozgósít annak érdekében, hogy még több figyelem és kutatás előzze meg ezt a betegséget, amihez anyagi támogatással és egyéb kampányokkal járulna hozzá. Marshall az utóbbi 10 év egyik legjobb elkapója volt, és már csak egy Super Bowl gyűrű hiányzik ahhoz, hogy teljes legyen a pályafutása.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!