Connect with us

Hír

Brandon Marshall UFC-seknek tartott előadást

Brandon Marshallról már többször is megírtuk, hogy egy mentális betegségben szenved, a Borderline személyiségzavarban, amit 2011-ben állapítottak meg nála. Azóta mindent megtesz azért, hogy az összes mentális betegségre találjanak gyógymódot, illetve több helyen járt már előadást tartani arról, hogyan is lehet és kell is kezelni ezt a betegséget. Legutóbb például az UFC harcosainak tartott előadást.

 

https://www.instagram.com/p/BUX1wI0hlRN/

 

Marshallnak saját jótékonysági szervezete van ezekre a kutatásokra, ami a Project 375 névre hallgat, és amit 2011 óta működtet. A UFC-nél is tudták, hogy Marshall az egyik fő élharcosa a mentális betegségeknek, ezért a most Las Vegasban székelő találkozón – ahová a UFC az összes harcosát meghívta, az utazási és szállási költségeket is állva – több sztárvendéget is vendégül láttak. Kobe Bryant és a Giants korábbi védőklasszisa, Michael Strahan is mondott beszédet, de a fő attrakciónak Brandon Marshallt szánták.

 

A küzdősportoknál sajnos nem ritka, hogy különböző mentális bajokkal kell a harcosoknak leélni az életüket a sok-sok bekapott ütés miatt, éppen ezért vállalta el Marshall a felkérést. Szerinte ugyanúgy harcolni kell tovább a visszavonulás után is, mert legyőzhetők ezek a problémák, csak tenni kell érte, és sosem szabad feladni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!