Connect with us

Hír

Carroll: Clark nem kezelte jól a helyzetet

Frank Clark, a Seahaws védője nemrég nyomott egy Richard Shermant, amikor egy két éves cikk miatt kezdett el Twitteren inzultálni egy újságírót, aki szerinte hamar ki fog kopni a szakmából, de majd akkor takaríthatja a játékos akváriumát. A tweetet ugyan nem sokkal a közzététel után törölte, meg bocsánatot is kért, de a dolog nyilván nem maradt annyiban. A PFT szerint az eset miatt a csapat vezetősége jelezte, hogy “extrém módon csalódottak”, Pete Carroll mester pedig pénteken nyilvánosan is jelezte, hogy ez nem volt oké, bár csak finoman:

 

Frank nem kezelte valami jól a helyzetet, de azt gondolom, hogy jól tette, hogy bocsánatot kért. Garantáltat tanult az esetből, örülök, hogy magunk mögött van ez a dolog“.

 

 

Hogy ezt mennyire hagyták maguk mögött, majd az idő eldönti. Nem kérdés, hogy a “családon belüli erőszakkal vádolt Clark beszólása egy női újságírónak egy két éves cikk miatt” téma még fel fog merülni az interjúszobákban, ahol a játékos a saját szavaival, szemtől magyarázkodhat majd.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!