Connect with us

Hír

Chris Harris: Az NFL Top 100 egy vicc!

Ha offseason, akkor sok embernek a Draft vagy a free agency ugrik be először, pedig a már több éves hagyománnyal rendelkező NFL Top 100 is ekkor kerül a nyilvánosság elé. A lista a játékosok szavazatai alapján összeállított 100 legjobb játékost tartalmazza a legutóbbi szezonból, emiatt nem biztos, hogy tiszta képet kapunk. A Broncos cornerbackje is így van vele, aki szerint egy vicc az egész.

 

 

Chris Harris bár a liga egyik legjobbja a posztján, nem mellesleg a mai NFL legjobb védelmének a tagja, nem kap kellő elismerést sem az újságíróktól, sem a játékosoktól. Idén került be először a szakírók által összerakott All-Pro csapatba, aminek hamarabb is eljöhetett volna az ideje, a játékostársai viszont a 2015-ös 52. helyezése után idén a 63. helyre szavazták vissza. Erről kérdezgettek tőle a Denver Posttól.

 

Mindig is motivációként tekintettem erre a listára, ami csak hajtja és hajtja bennem a tüzet, hogy még jobb legyek. Tudja, nem néztem utána, de szerintem most először fordult elő a listák történelmében, hogy egy All-Pro játékos nem került be a Top 50-be. De mondom, én örülök neki, legalább nem kell aggódnom attól, hogy már nem tudom mivel ösztönözni magam, szerencsére be tudnak segíteni az ehhez hasonló rangsorokkal. Egy vicc az egész, amin csak nevetni lehet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!