Connect with us

Hír

Cousins: Pryor más, mint a többiek

Terrelle Pryorról és a csodálatos átalakulásáról – irányítóból elkapóba – elég sok szó esett már az utóbbi évben, hiszen tényleg elképesztő teljesítmény egy teljesen új poszton a liga legjobbjai közé kerülni már második évedben. Pryor pedig egy sérülésekkel tarkított szezonban is összehozott 77 elkapást és 1007 yardot és tényleg a szezon egyik legjobb játékosa volt az elkapók között. Most csapatot váltott, az irányítóhelyzet sokkal jobb Washingtonban, mint Clevelandben (rövid távon legalábbis), így javulást is várhatunk tőle. Kirk Cousins pedig el van tőle ájulva, hiszen sokkal jobban megérti magát a korábbi QB-val, mint az eddigi elkapóival.

 

 

Sosem tudtam úgy beszélgetni egy elkapóval sem, mint vele. Olyanokat mond például, hogy “igen, ez egy two-invert volt, úgyhogy post útvonalat futottam. A hátsó oldalon pedig quarters volt a játék.” Tényleg látja ezeket a dolgokat és emiatt felelősségre is fog tudni vonni engem, úgyhogy el kell fogadjam a jó dolgok mellett a rosszat is. Viszont imádom, nagyon lelkes srác. Mindig akar még egy útvonalat futni, próbáljuk újra a dolgokat. Nagyon pozitív a hozzáállása és egyszerűen öröm vele dolgozni.

 

Pryor csak egy éves szerződést kötött a Redskinsszel, de Cousins sem feltétlen marad tovább, hiszen eddig nem mentek jól a tárgyalások, jövőre pedig $34 millió környékén lenne a harmadik franchise tagje, ami a csapatnak kifizethetetlen összeg. Úgyhogy most van egy évük összekovácsolódni, aztán akár mehetnek együtt egy új csapathoz, ha úgy hozza a sors.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!