Connect with us

Hír

Crowell: A Browns sokkolja majd a világot

Isaiah Crowell, a Browns futója most tartotta éves focitáborát gyerekeknek a szülővárosában, Colombusban (Georgia), itt beszélt arról, hogy mit is vár a tavalyi 1/1-es Clevelandtől az előttünk álló szezonban.

 

Nagyon jó előérzetem van ezzel kapcsolatban. Úgy érzem valami különlegeset építünk. Nagyon sokan alulbecsülnek minket, de van egy olyan érzésem, hogy sokkolni fogjuk a világot.

 

Crowell már tavaly is elég jó teljesítményt nyújtott, közel 5 yardos átlaggal futott egy borzasztó támadófal mögött, idén azonban megerősítették a neki blokkoló egységet és a liga egyik legjobb fala áll majd rendelkezésére, van ok a bizakodásra Clevelandben, ezt pedig a futó is nagyon jól érzi.

 

Úgy érzem mindenki, aki itt van, nagyon tehetséges. Képesek lesznek arra, hogy a szezon elejétől fogja nagy mértékben segítsenek minket. Nagyon remélem, hogy továbbra is keményen fognak edzeni.

 

 

Lefelé nem nagyon vezet már út Clevelandben, csupán felfelé, úgyhogy az irány megvan, az elképzelés is látszik, már csak az a bizonyos Browns-faktor tarthatja vissza a csapatot.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!