Connect with us

Hír

Cutler: ne engedjétek Trubiskyt veszíteni

Jay Cutlert idén vágta ki a Bears, a csapat történetének legjobb irányítója viszont nem haragszik, visszavonulása után is segíti a csapatot, legalábbis tanácsokkal:

 

Nem látom okát, hogy játszassák a srácot akkor, ha a csapat szekere elkezd rosszul menni. Persze értem én, hogy sokan akarnák őt a kezdőben látni, hisz 1/2-n draftolták és a foci lényege a győzelem. Viszont ha megnézed az irányítókat a ligában, ameddig nincsenek körülöttük megfelelő játszótársak, nincsenek helyükön a megfelelő elemek, addig nagyon nehéz nekik meccseket nyerni. Ha a csapat mélypontra jutna, biztos, hogy nem küldeném be. Miért? Hogy párszor jól elverjék és legyen egy kemény újonc éve?

 

 

Cutler első körös volt 2006-ban és újonc évében már kezdenie kellett, miután a Broncosnál Jake Plummer padra került. Ez nyilván nehéz egy újoncnak, hisz elég nehéz ennyi idő alatt beleszokni az NFL-be és elnyerni a csapattársak tiszteletét. Ha pedig hamar kerülnek a mély vízbe és nem jönnek a sikerek, a kudarc tönkre teheti az önbizalmukat, ami pedig az egész karrierjükre is negatívan hatna. Persze ekkor lehet millió ellenpéldát mondani, de elfogadott az a nézet, hogy a fiatalokat jó előbb szoktatni kicsit a ligához. Cutler szerint épp ezért Mike Glennonnak kellene idén még kezdenie.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!