Connect with us

Hír

Dalton: Green jobb lesz mint valaha!

Mily meglepő, de A.J. Green nem tudta végigjátszani a tavalyi szezont sem egészségesen, ami miatt az 1000 yardos sorozata is megszakadt, pedig csak 36 yard kellett volna hozzá. A tavalyi hamstring sérülését már kiheverte, és megjelent a csapat OTA-ján is, ahol Dalton élesben is láthatta kedvenc célpontja visszatérését. Nem félte azt a kijelentést tenni, hogy sose látta még ilyen jónak Greent, pedig nem egy jó szezon van már a háta mögött.

 

 

Nagyon jól ismerem, nagyon sokszor láttam már őt edzéseken, ezért higgyék el amit mondok: Green jobb formában van, mint azelőtt bármikor. Ha egy kívülálló megnézné az edzésfelvételeit, valószínűleg nem venne észre különbséget, de én látom: sokkal nagyobb, gyorsabb és erősebb mint korábban, kirobbanó formában van.

 

Greennel eddig sem az volt a gond, hogy romlott volna a teljesítése. 2011 óta van a ligában, és a tavalyit leszámítva sosem végzett 1000 yard alatt, ami rekord. Viszont 6 szezonjából csak 3-at játszott le elejétől a végéig, és tavaly is csak 10 meccsen volt bevethető. A Bengals nem is bízta a véletlenre, és az utóbbi két drafton 4 elkapót is hoztak a csapatba, hogy ne legyen “Greenfüggő” a passzjáték. A játékos nem bánja, ha jönnek a friss emberek, akik miatt akár kevesebb labda szállhat felé, mert a csapat sikere a fontos, nem a sajátja.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!