Connect with us

Hír

“DeSean, megkaptad a nagy lóvét, most aztán jó legyél”

DeSean Jackson három évre, $33,5 millióért szerződött Tampa Baybe, a pénznek pedig persze volt köze a döntéséhez. A csapat támadókoordinátora, Todd Monken viszont megmondta a kiváló mélységi elkapónak, hogy most aztán teljesítenie is kell!

 

 

Megmondtam neki, hogy rohadt sok pénzt fizettünk neki, úgyhogy jól kell játszania. ‘Szükségünk van arra, hogy kiváló játékos legyél, érted? Ezért fizettünk ennyit. Te is a pénz miatt jöttél ide. De jöjj azzal a szarsággal, hogy az időjárás és Jameis miatt. Nem. Azért jöttél ide, mert mi fizettük a legtöbbet. E szerint kell játszanod.’ Ő pedig elég okos ahhoz, hogy ezt megértse.

 

A Bucs támadósora elég jól néz ki a holtszezonbeli erősítések után, hiszen Mike Evans mellé elhozták ugyebár DJaxet, a draft első körében pedig OJ Howardot, de rajtuk kívül is érkezett Godwin és McNichols a játékosbörzéről, ez a sok fegyver pedig jó recept lehet arra, hogy rengeteg pontot szerezzenek és a fiatal irányítójuk fejlődhessen. Nagy szezont várnak Tampában és nem is irreális egy rájátszás-részvétel.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!