Connect with us

Hír

“DeSeannal nagy dolgokra lehetünk képesek.”

A Tampa Bay Buccaneers eddig sem volt híján a remek képességű elkapóknak. A Free Agency nyitásakor egy újabb minőségi, mélységi célponttal gazdagodott DeSean Jackson személyében a Bucs elkapósora.

 

 

Mike Evanst tavaly sem voltak képesek tartani az ellenfél védői, azonban D-Jax érkezésével úgy gondolja, még könnyebb dolga lehet a következő szezonban.

„Elképesztő lesz, szerintem mi leszünk a liga egyik legjobb kettőse. DeSean egy rendkívül robbanékony játékos, úgy gondolom, nagy dolgokra lehetünk képesek.”

Evansnek igaza is lehet, hiszen kettejük mellett még ott van elkapó poszton a tavalyi évben kiváló szezont futó Adam Humphries és az idei draft harmadik körében kihúzott Chris Godwin is. Arról pedig még nem is beszéltünk, hogy nem csak WR poszton rendelkezik Winston kiváló célpontokkal, hanem tight end fronton is remek képességű játékosok vannak a rosteren Cameron Brate és az idei legjobb TE prospect, az első körös O.J. Howard személyében. Ha minden a várakozásoknak megfelelően alakul, akkor a liga egyik legjobb passzjátéka állhat össze Floridában.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!