Connect with us

Hír

Dr. Bennet Omalu: Gisele egy angyal!

Az elmúlt nap legnagyobb viharát Gisele Bündchen kavarta a férje és a New England Patriots számára, miután élő adásban kijelentette, hogy Bradynek többször is agyrázkódása volt 2016-ban, és aggódik az egészségi állapota miatt. A Concussion filmből ismert doktor, Dr. Bennet Omalu szerint Gisele helyesen cselekedett, akit angyalként tisztelt a tettéért.

 

 

„Visszahallgattam amit mondott, és úgy beszélt, mint egy angyal. Mert ő az is, egy igazi őrangyal, aki félti a férje, a gyermekei apja életét, ami teljesen érthető. Az igazság mindig érvényesül, és ahogy beszélt, rájöhettél, hogy komolyan aggódik. Ő nem félt az igazságtól, hogy Tom Bradynek vélhetően tényleg volt agyrázkódása, és erről élő adásban tett tanúbizonyságot. Nagyon fontos, hogy kiderüljenek ezek a dolgok, mert egy ember élete foroghat kockán, ha nem lépnek közben időben. Gisele remekül cselekedett, egy igazi hős volt. Az én hősöm!” – nyilatkozta a doki a tegnapiról.

 

Omalu, ahogy a filmben is láthattuk, a legnagyobb élharcosa az agyrázkódásnak, és mindent meg akar tenni, hogy emberi életeket ne követeljen magának az amerikai futball. Gisele Bündchen rengeteg kritikát kapott a “coming out”-ja miatt, de biztos nem csak Omele az, aki 100%-ig helyesli a döntését.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!