Connect with us

Hír

Draft után Super Bowl?

A múlt heti draft helyszínével kapcsolatban szinte csak pozitív visszhangok vannak, így nem csoda, hogy Philadelphia városa ezen felbátorodva magasabb rangú eseménynek is otthont adna a jövőben.

 

 

Az Allentown Morning Call szerint Pennsylvania kormányzója, Ed Rendell arra készül, hogy bejelentkezzen a 2026-os Super Bowl rendezési jogáért. Rendell a foci mellett másra is készül, ugyanis az MLB All-Star gáláját is el szeretné hozni Philadelphiába.

2026 különleges év az USA számára, ugyanis 250 éves lesz az Amerikai Egyesült Államok, ebből kifolyólag az esemény is átcsaphat egy rendkívül nacionalista irányba, de ettől az NFL intézménye sosem rettent el.

Az Eagles otthonát, a Lincoln Financial Fieldet 2003-ban adták át, szóval viszonylag régi darab, így sanszos, hogy amennyiben nem épül új stadion a városban, nem valószínű, hogy a városvezetés tervei meg is valósulnak majd, már csak amiatt is, mert a jelenlegi formájában a Lincoln teteje nem behúzható és emlékezhetünk, mennyit problémázott a sajtó legutóbb, amikor keleti parti, nyitott stadionban rendeztek télen Super Bowlt (Broncos-Seahawks).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!