Connect with us

Hír

Egy egészséges védelmet, köszi

A Bearsnek papíron elég jó kis védelme van, ráadásul van egy első osztályú védőgurujuk Vic Fangio jóvoltából. Azonban a sérülések rendre közbeszóltak, hisz például a pass rusher Leonard Floyd, CB Kyle Fuller, LB Danny Trevathan vagy LB Pernell McPhee is kénytelen volt meccseket vagy akár az egész szezont kihagyni, de az új igazolások közül például Prince Amikamara sem a jó egészségéről híres. Nem véletlen, hogy Fangio egy dolgot szeretne csak, egy egészséges védelmet.

 

 

A tavaly újonc Floyd 12 meccsen 33 tackle-t, 7 sacket és egy fumble-t jegyzett, ami elég jó, második évére pedig még jó lehet. Trevathan csak kilenc meccsen lépett pályára, a 66 tackle-je kis túlzással csak a fele annak, amit egészségesen termelni tud. Fuller az egész évet kihagyta, pedig második évére nem volt rossz, McPhee pedig kilenc meccsen 4 sacket gyűjtött. Egyértelmű, hogy normál esetben mindenkitől többet várnának.

 

Egyébként a Bears a 17. legtöbb yardot engedte az ellenfeleknek, ami annyira nem rossz, viszont a 9. legtöbb benyelt pont már az.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!