Connect with us

Hír

Enunwa lehet a Jets WR1-e

A New York Jets óriási kiárusításon van túl, miután a reménykeltő 2015-ös szezonban egy totális összeomlás következett 2016-ban. Todd Bowls főedző és Mike Maccagnan general manager egy utolsó esélyt kapott, de úgy tűnik ezt egy új csapat lefektetésével hálálhatják meg. Ennek az új csapatnak az első számú elkapója pedig könnyen Quincy Enunwa lehet.

 

 

Enunwa Eric Decker és Brandon Marshall árnyékából fokozatosan tűnt ki, előbbi sérülését követően pedig nagyszerűen feledtette hiányát a nem túl rózsás támadósorban. Decker állapotáról továbbra is sokfélét lehet olvasni, az mindenesetre biztos, hogy nincs 100%-os állapotban, Marshall pedig már egy másik New York-i csapatban várja a lasztikat. Maradt tehát Enunwa, aki készen áll beteljesíteni a feladatot, ráadásul több indok is akadt az ő teljesítmények ösztönzésére.

 

Egyrészt már csak erre a szezonra él a rookie szerződése, szóval hatalmasat kaszálhat egy kimagasló szezonnal. Másrészt szinte a teljes coaching staff le lett cserélve, ami többek között az ő játékára is hatással lehet, hiszen ő nem igazán szerette az ex-OC Chan Gailey sémáját. Most már csak az a kérdés, hogy kitől várhatja a kiugró szezonhoz elengedhetetlen passzokat…

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!