Connect with us

Hír

Fitzgerald: majd elmondom, amikor elmondom

Larry Fitzgerald, a Cardinals jövőbeli Hall of Famer elkapója teljes erőbedobással készül a 2017-es szezonjára, ami szerződése szerint az utolsó lesz. A remek elkapó már 33 éves, az utóbbi időben pedig egyre gyakrabban merül fel vele kapcsolatban, hogy hamarosan felhagy az aktív játékkal. Az újságírók nem győzik erről faggatni, Fitzgerald pedig úgy tűnik, hogy már nagyon ráunt a kérdésre:

 

Egy adott ponton majd válaszolok erre, addig viszont nem fogok ezzel foglalkozni

 

– nyilatkozta az ESPN-nek.

 

 

Fitzgerald 15,8 millió dollárral terheli a csapat idei fizetési sapkáját, ami nagyon komoly összeg, ráadásul 2018-ra is lesz 4,85 millió halott pénz utána úgy, hogy élő szerződéssel már nem fog rendelkezni. Tehát nemcsak motivációs, de anyagi vonzata is van a kérdésnek, mert azért a csapat szempontjából nem lenne rossz, ha az eddigi 11 milliós fizetése helyett mondjuk csak 5-6-ot kérne, hogy beleférjen a büdzsébe.

 

Fitzgerald tavaly elit formában játszott, 107 elkapása a legtöbb volt a ligában, nagyon bejött neki a slot elkapó szerepkör. E mellé 1023 yard és 6 TD társult, jelenleg pedig 14 389 yardnál és 104 TD-nél tart a Cardinals legendája.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!