Connect with us

Hír

Fleener jobb második szezont vár magától

A Saints tavaly leigazolta 5 évre 36 millió dollárért, ami elképesztően nagy túlfizetés volt egy csak elkapni tudó, de azt is csak fakezűen tight endért. A tavalyi szezon ráadásul megmutatta, hogy Fleenerhez még Drew Brees is kevés, 50 elkapás, 631 yard és három TD siralmas teljesítmény nemcsak Jimmy Grahamhez, de még Ben Watsonhoz képest is.

 

Úgy gondolom, hogy amikor egy új offense-be próbálsz beilleszkedni, próbálod megtanulni a nyelvezetét, a természetét, mindezt nyomás alatt, akkor egy év nagyon tapasztalat nagyon sokat segít. Most, hogy ismerem a rendszert, már minden jobb lesz

 

– mondta Fleener a New Orleans Advocate-nak.

 

 

Az igazság viszont az, hogy nem a rendszer miatt ejtett el annyi labdát és csinált annyi rossz blokkot. A PFF a 39. legjobb TE-ként értékelte egy gyenge 55-ös osztályzattal (a 99,9-ből), sem blokkolásban, sem elkapásokban nem jeleskedett. Benjamin Watson Saintses kezdőként 34 évesen 74 elkapásból 825 yardot és 6 TD-t szerzett, Graham pedig a legrosszabb évében is feltett 900 yardot és 10 TD-t. Nyilván senki nem várja el Fleenertől, hogy Graham legyen, de a liga legjobb passzjátékával rendelkező Saintsben az azért elvárható lenne, hogy ennyi pénzért hasznosabb legyen a passzjátékban, mint mondjuk a futó Mark Ingram.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!